top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhjmvandeneijnden

Bij twijfel niet inhalen?

Dit is weer typisch zo'n gevalletje van twijfel. Op de beeldbank van Amsterdam tref ik deze erg vage foto van een Lancia Flaminia (Coupe?) aan. Ik probeer het kenteken te ontcijferen. Om een soort van referentie te krijgen toets ik 'GD7' in bij de zoekfunctie van Het Register. Een treffer: GD-73-47. De vraag is: is het dezelfde auto? Want op de vage foto kan ik GD en 47 ontcijferen.

Nu acht ik de kans erg klein dat er ooit nog een Flaminia in Nederland is geregistreerd met deze combinatie. En dus hebben we hier een gevalletje Oud en Nieuw? Wie kent de eigenaar van de Flaminia? Dan kun je hem/haar deze link doorsturen: https://archief.amsterdam/beeldbank/detail/0cf59fdd-8778-81fe-70c7-4400186bb9d217 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

1977

Waaronk?

...KNAL?

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page