top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhjmvandeneijnden

De Lijst

Regelmatig rep ik over De Lijst. Maar wat staat daar nou precies in? Welnu, De Lijst wordt samengesteld uit alle ONK's, die nog geregistreerd staan bij RDW -waarvan een groot deel nog niet in Het Register (het fotoarchief) staat!

Verder vind je in De Lijst de kentekens die niet langer meer onder ons zijn en die staan uiteraard wel in Het Register.


Wat betreft Sidecode 2 is de Lijst nu bijgewerkt en is het een kwestie van aanvullen. Sidecode 1 en 3 zijn onder constructie waarbij de focus nu op eerstgenoemde ligt. Tijdens het opbouwen probeer ik de ontbrekende bestaande kentekens op foto te krijgen via het zeer goed gevulde CWODLP op Flickr.


De Lijst wordt niet gepubliceerd. Voor geinteresseerden -bijvoorbeeld mensen die een overzicht willen van alle Kevers willen- start ik een service waarbij je tegen een kleine vergoeding een uittreksel van De Lijst krijgt.

Regelmatig ga ik je berichten hoe de stand van zaken is.

Momenteel staan er bijvoorbeeld 45.739 Sidecode 2 personenauto's met foto in De Lijst op een totaal van 65.559.

Wat betreft Sidecode 1 heb ik via RDW achterhaald dat er nog 7.215 personenauto's geregistreerd staan. Nadat ik dit overzicht heb gecheckt op het al of niet aanwezig zijn van foto's ga ik aanvullen met de auto's uit Het Register -de niet meer bestaande kentekens.

AD-04-74

Eigen spot

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

1977

Waaronk?

...KNAL?

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page