top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhjmvandeneijnden

Der Alte rnatief

Bijgewerkt op: 28 apr. 2022

Even dacht ik vanavond in een uithoek van Alabama beland te zijn, maar de aanwezigheid van twee DAF's bracht mij waar ik meende te moeten zijn: het oldtimerfeestje Koffie en Klassiekers in Someren-Eind. Punt.


Door een moment van onoplettendheid bij de aanschaf van lichaamsdelen voor Miles bleek ik geen remschoenen, maar remcilinders te hebben gekocht. Ook nodig, maar nu moet ik achter de schoenen aan. En met de vouwfiets naar huis, want Miles hing nog op de brug bij de garagist. Hoe dat rijdt, zo'n miniwieler? Als een hometrainer die op een grijze lenteochtend ineens twee wielen heeft gekregen.

Niet Miles maar Der Alte mocht vanavond dus acte de présence geven. Ook niks mis mee. Aanvankelijk wilde de tandeloze entreevrijwilliger mij weer het veld af dirigeren, maar nadat ik had aangegeven dat mijn auto ouder is dan vijfentwintig mocht ik Der Alte op het gras parkeren. Bijna onzichtbaar.


Was het leuk dan? Ja. Want ik heb weer een paar ONK's gescoord. De hoogtepunten? Een heuse Chevrolet Camaro uit 1967 en een heerlijk stuk barok: een Ford Granada uit zevenenzeventig.

Kortom: het was weer een enerverende avond in Someren_eind minnend Nederland.


93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page