top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhjmvandeneijnden

“Die hoort óók bij ons”.


Vandaag maakte Miles zijn debuut als deelnemer aan een heuse toerrit, georganiseerd door Oldtimer Club Nuenen.

Omdat zijn alleenstaande, -zittende en -liggende baasje het wat omslachtig vond om tijdens het rijden te wisselen tussen de stoel van de bestuurder en navigator besloot hij om gedwee en gehoorzaam ondermeer een spectaculair fraaie Alfa Romeo Giulietta Spider te volgen. Sommige deelnemers moesten nog even wennen aan de volgzame zakjapanner. Tijdens de lunch klonk aan een tafel: “We werden steeds op de hielen gezeten door een klein Hondaatje. Kennelijk durfde hij ons niet voorbij!”

”Eh, die hoort óók bij ons!”, klonk het tussen twee happen tomatensoep.


De rit voerde door Oost- en Middenbrabant en zelfs België werd aangedaan. Nu is Miles’ baasje op ontelbaar veel plekken in Nederland geweest, maar nu reed hij blijkbaar door een blinde vlek.

Ooit gehoord van Borkel of Schaft? Walik? Welk? Ja, dat dus. Alleraardigste plekjes met pittoreske huizen. Borkel heeft zelfs een molen. Dat je het maar weet.Het deelnemersveld was mooi gevarieerd. Van een Fiat 500 C tot een Honda Jazz, en drie fraaie Alfa’s en een heuse Peugeot 203 Découvrable.


Miles was in een opperbeste stemming. Lekker bochtjes maken, af en toe hoog in de toeren blazen en vervolgens heerlijk neuriënd over dorpspleintjes met kinderkopjes ratelen.
De blonde snol aan het einde van de rit maakte het feestje compleet.

Zondag naar Octane Scramble in Amersfoort. Benieuwd wat daar te beleven is.


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

1977

Waaronk?

...KNAL?

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page