top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhjmvandeneijnden

Gooi het in de groep

Nou, daar ben ik mee gestart. Naast het zoeken naar foto's van bestaande auto's in Het Register, check ik regelmatig de Flickr-groep CWODLP. Nu heb ik ontdekt dat er nog een aantal groepen is waar je voor Sidecode 1op letterniveau een bijdrage kunt leveren. Dat loopt nu dus parallel: ik voer eigen spots aan en haal er de ontbrekende foto's voor Het Register uit. Een mooie wisselwerking, dus.


Inmiddels heb ik Sidecode 1 A t/m G (personenauto's) aardig in beeld. Natuurlijk blijf ik ernaar streven zoveel mogelijk bestaande kentekens op de plaat te krijgen. Van de 7.213 stuks Sidecode 1 die bij RDW zichtbaar zijn heb ik er nu 3.084 gecheckt. Bijna halverwege. In Het Register zijn tot dusver 1.509 foto's geidentificeerd. Zo'n 50% dus. Benieuwd of dat percentage nog drastisch gaat veranderen. Wordt vervolgd!

EH-25-82

Renault Caravelle

Eigen foto

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

1977

Waaronk?

...KNAL?

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page