top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhjmvandeneijnden

Miles maakt kilometers en vrienden


De kop is eraf: Miles heeft zijn eerste grote evenement bijgewoond. En wat voor een: EMWalhalla in Raamsdonksveer, een feest georganiseerd door Elk Merk Waardig. Daar stond hij oog in oog met lotgenoten. De muurbloempjes van de auto-industrie. Verguisd om hun reputatie, over het hoofd gezien door de massa, verdwenen uit het collectief geheugen. Ja, er waren zelfs auto’s te bewonderen die van hun eigen bestaan niet wisten.


Gelukkig heeft een select gezelschap autogekken oog voor dit vergeten mobiel erfgoed en het liefdevol omarmd. De blinde vlekken zijn knipogen naar het heden geworden en Miles kon in het gezelschap van een Renault 14, een Austin Maestro en een Fiat Ritmo een gezellig toontje meeblazen.

Zijn hart sloeg echter over toen hij een Honda Beat in het vizier kreeg. Een schattige cabriolet op basis van…zichzelf. Gelukkig was hij direct weer afgeleid door de statige Talbot Tagora en de Zastvava 1100 die een frappante gelijkenis vertoonde met zijn buurman: een origineel Nederlands gekentekende Simca 1100. Een groep Renaultrijders had de Wind mee en er werden zelfs Cappuccino’s geserveerd, die je overigens niet kon Copen…😉


Nu maar hopen dat Miles zijn baasje niet vreemd gaat en impulsief een andere Cariosa er bij koopt. Want hij heeft de komende tijd liefde en aandacht nodig. En dat kreeg hij alvast volop tijdens EMWalhalla. Net als zijn lotgenoten!


311 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

1977

Waaronk?

...KNAL?

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page