top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverhjmvandeneijnden

Het Goede Doel

Bijgewerkt op: 14 apr. 2022

Het regent altijd in Belgie. En bovendien uit alle vier de windrichtingen tegelijk. Ook vandaag, toen ik met Der Alte via het Europese verkeersinfarct nummer 1 -Antwerpen- nieuwe lichaamsdelen voor Miles ging ophalen. Een mooier neusje, originele 12 inch voetjes met kousjes en een verse borstpartij vormden de vangst van vandaag . Godzijdank ben ik via Marktplaats in contact gekomen met Rav, een boomlange Belg die over een interessante hoeveelheid gebruikte, maar ook nieuwe reserveonderdelen voor de Honda Jazz beschikt. Daar hoef ik dus niet meer over in te zitten.


Ook niet over de gezondheid van Miles, want na een technisch onderzoek, uitgevoerd door de lokale garagist, bleek Miles over een verrassend goede conditie te beschikken. De wiellagers achter zijn bijgesteld, waardoor de verticale trillingen en het bijbehorende zwabberen zijn verdwenen, en binnenkort worden de achterremmen gereviseerd. Een onderhoudsbeurt kan geen kwaad. Geen gekke dingen dus voor het 38 jarige kleinotootje.


Binnenkort gaat Miles naar zijn eerste evenement: EMWalhalla in Raamsdonksveer. Een week later maakt hij acte de presence bij de Scramble van Octane Magazine.


Hij kijkt er naar uit, met zijn guitige oogjes!

Zou er dan toch wat Jazz hebben geklonken tijdens het ontwerp van de Renault Twingo?

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

1977

Waaronk?

...KNAL?

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page